Silegon tabletta, TEVA-SILEGON 70 mg bevont tabletta


  1. Milyen gyógyszerek számos féregtípusra
  2. Lecitin 55mg mg Felhasználási javaslat: Naponta kapszula fogyasztása javasolt.
  3. Ez a termék kedvezményes árú csomagban is kapható Termékleírás SAM Program: Kevesebb méreg, több élmény — szervezd újra az életed!

Milyen típusú gyógyszer a Teva-Silegon tabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható? Növényi eredetű hatóanyagot szilimarint tartalmazó gyógyszer, ami erős antioxidáns és szabadgyökfogó hatással rendelkezik. A Teva-Silegon tabletta a máj krónikus megbetegedései, valamint toxikus májkárosodások kiegészítő kezelésére szolgál.

Tudnivalók a Teva-Silegon tabletta szedése előtt Ne szedje a Teva-Silegon tablettát- ha allergiás a máriatövis termés kivonatra vagy a gyógyszer 6.

A Silegon méregtelenítő kapszula 60x tájékoztatója

Hogyan kell szedni a Teva-Silegon tablettát? Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

condyloma pigmentációval

Lehetséges mellékhatások - Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az Silegon tabletta.

KÖVESS MINKET

A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat silegon tabletta, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

Hogyan kell a Teva-Silegon tablettát tárolni?

az arcon lógó papillómák

Legfeljebb 30C°-on tárolandó. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

Silegon méregtelenítő kapszula

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba.

hpv rák és terhesség

Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaz a Teva-Silegon tabletta?

papillómák kezelése a tőgyön

Bevonat: sárga vas-oxid Evörös vas-oxid Efekete vas-oxid Evízmentes kolloid szilícium-dioxid, titán-dioxid Earabmézga, kalcium-karbonát, talkum, szacharóz.

Milyen a Teva-Silegon tabletta külleme és mit tartalmaz a csomagolás?

Strepsils Cool 2010 Ad

Barna, kerek, fényes felületű, sima, lencse alakú bevont tabletta.