Tüdő méregtelenítés


Hírlevelek A tüdő méregtelenítése Hadd kezdjem egy furcsa történettel. Van egy ismerős hölgy, aki világ életében nagyon sportos volt.

Így tudjuk megtisztítani tüdőnket 3 nap alatt!

Futott, atletizált, úszott. Ott közölték vele, hogy már elég rossz állapotban van a tüdeje, szóval ha nem hagyja abba a dohányzást nagyon rövid időn belül, akkor el fogja veszíteni a tüdő kapacitásának nagy részét.

A lány nagyon megdöbbent.

papilloma jpc

Soha életében nem dohányzott! A tüdőszűrés felvételei azonban egyértelműen mutatták az elváltozásokat.

a paraziták a kezelés jelei

Később rájött, hogy valószínűleg a láncdohányos édesanyja lehetett a ludas a dologban, akivel természetesen egy fedél alatt élt és bár édesanyja vigyázott rá, mikor, hol dohányzik, de azért a terhelés elérte a leányzó tüdejét tüdő méregtelenítés. Ugyanilyen történetet mesélhetnék jóbarátomról, akit már 20 éve ismerek és biztosíthatok róla mindenkit, hogy a dohányzásnak még csak a gondolata sem fordult meg soha a fiú fejében.

szemölcsök milyen gyógyszert kell kezelni

Rendkívül sportos életet él, sőt már-már sportfüggő legalább hetente háromszor együtt futunk, minimum 10 km-t. Ennek ellenére a tüdőszűrés nála is csúnya elváltozásokat mutatott ki. A környezeti terhelés nem csak az emésztőrendszerünket érinti.

A szmog, a passzív dohányzás azaz más által eregetett füstöt szívjuk, teszem hozzá mindenféle szűrő nélkülaz autók pöfékelése, gyárak által kibocsátott szennyeződések stb. De mit lehet ezzel kezdeni?

Légzés felszabadítása - Tüdő meridián 1-es pontjának megnyitása - Akupresszúra kezdőknek

Ugyanazt tudom elmondani, amit alapelvnek elmondtam korábban. Sajnos az a tapasztalatom, hogy megelőzni, tüdő méregtelenítés nem tüdő méregtelenítés lehet ezt kivéve, ha gondolunk egy nagyot és kiköltözünk a svájci hegyekbe, de ezt nem túl sokan engedhetik meg maguknak. A természetes módszer természetesen a mozgás. Intenzív mozgás során a fokozott tüdő tevékenység tisztítja a tüdőt. Persze ez is csak akkor érvényes, ha az intenzív tevékenységet nem szennyezett levegőjű környezetben végezzük.

Gondoljuk át, hogy hiába a mozgás, ha közben a tüdőnket tönkretesszük. Túrázzunk sokat. Keressük az alkalmakat, hogy minél több időt tölthessünk a természetben. Évente egyszer-kétszer, ha alkalmunk adódik utazzunk el valahova a hegyekbe. Ha mindezekre nincs lehetőségünk, akkor is kezelhetjük odahaza a dolgot.

helmintkezelő rendszer

A tüdő úgy tisztítja magát, hogy a lerakódások köré nyák anyagokat választ ki, amit köhögéssel és egyéb módszerekkel a nyelőcsövünkbe jut. Az emésztőrendszerbe jutva már ki tud ürülni a szervezetből.

Hogyan tisztítsuk ki a tüdőnket?

Ezt a folyamatot meggyorsíthatjuk, ha időnként mellkasunkat és hátunkat hurutoldó krémekkel, illóolajokkal dörzsöljük be. Ezen hatóanyagok hatására gyakorlatilag azonnal érezhető, hogy a légzés könnyebb lesz, felszabadultabb.

Ilyen illóolajok, vagy illóolaj keverékek a következők: Eukaliptusz, erdei fenyő, borsmenta, levendula, citrom, rozmaring.

az új férgek gyógyítanak az emberek számára

Ezeket az illóolajokat külön-külön is fel lehet használni vagy ezekből lehet keverékeket összeállítani. Keverékeknél úgy számoljunk, hogy 1 evőkanál bázisolajba jojoba, avokádó, szőlőmag olaj, oliva olaj, mandula olaj stb.

Ez a legnagyobb tévhit a méregtelenítésről

Egy légzéskönnyítő keverék alábbiak alapján néz ki: 1 evőkanál jojoba olaj, 5 csepp borsmenta, 10 csepp eukaliptusz, 3 csepp rozmaring, 2 csepp citrom. Ezt jól keverjük össze és dörzsöljük be vele mellkasunkat és hátunkat.

  • Hpv operatív entfernen
  • Ez a legnagyobb tévhit a méregtelenítésről Táfelspicc
  • Fehér bőrrák
  • Nonvalens hpv vakcinadózis

Hatását percen belül érezni fogjuk. Teendők: Mozogjunk minél többet a természetben. Ha lehet, akkor hegyi levegőn. Időnként dörzsöljük át mellkasunkat, hátunkat a megfelelő illóolaj keverékekkel.

A tüdő méregtelenítése, Mi történik egy „méregtelenítő" kúra során a testtel?

Dohányosoknak, nagyvárosban tüdő méregtelenítés, szennyezett környezetben dolgozóknak ez kiemelten ajánlott. Rendben, most akkor tisztára pucoltuk és kitisztítottuk a szervezetünk mellékhelyiségeit is, jöhet a bútorok visszacipelése, a test újrafeltöltése.

További jó egészséget!