Drótférgek ellen


Lóféreg kiirtása a kertekből S02E18

Időpont Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció Kattints ide a regisztrációhoz Hogyan tovább?

hpv torokrák hím humán papillomavírus méhnyakrák

A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod — akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva drótférgek ellen belépni és végignézni a prezentációt.

bőr méregtelenítő maszk bőr szemölcsök genitális szemölcsökkel

Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player ha nincs, akkor itt tudod letölteni. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.

A kelésben lévő fiatal növények különösen érzékenyek a drótférgek, fonálférgek, mocskospajor, lótücsök és egyéb gyökérkárosítók tevékenységére: komoly tőpusztulást, ezzel számottevő veszteséget okozhatnak. Az ellenük való védekezés vegyszeres eljárásai a talajfertőtlenítés és a rovarirtó szeres vetőmagcsávázás. Nem lehet kikerülni a rovarirtó szerek használatát? Tavaly nagy vitát váltott ki három neonikotinoid-tartalmú rovarirtó szer használatának betiltása az Unióban. A viták ismét előtérbe helyezték a rovarirtó szerek használatának alapkérdését: milyen hatással vannak a biodiverzitásra és a környezetre, illetve a termesztett növényen keresztül a saját egészségünkre.

A prezentáció 45 perc hosszú, ami után percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.

pikkelyes papilloma okozza a cernagilis tojás nagysága

Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

  1. Belefúródnak a gumókba, és alkalmatlanná teszik őket fogyasztásra történő értékesítésre.
  2. Védekezzünk a talajban élő lárvák ellen, Drotféreg ellen bio
  3. A fennálló helyzet alapjaiban mindenki számára ismert, azonban egy további nézőpontot is érdemes szemügyre venni.
  4. Hogyan védekezhetünk a drótféreg ellen?

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info teamdemeter.